2023-11-09 120 views
攞淘寶經過𣾀力工業中心拎完之後行過後門,這餐廳見不少人排隊中,價錢$50有湯餸有嘢飲送嘅午餐,午餐有湯,飯,飲品,都幾多餸,而湯飲落去唔會好淡口,都幾濃而且飲完唔會覺得好口乾都可以。我就叫其中一個飯蓮藕南乳炆腩肉飯,醬汁不會太多和不會好杰身,味道真心幾濃郁,蘿蔔冇根而且入晒南乳味幾好,腩肉份量都夠食,唔會太硬,口感都幾軟熟,膏位食落去因為炆原因感覺不油身,飯份量以女仔來講都多,下次叫少飯先。如果想惹味啲, 我自已會再加這裡的辣椒油,食落去辣度慢慢出又唔會太辣,增加了南乳香。飲品叫了凍奶茶,茶味都幾濃唔會太奶身,都幾岩我飲仲叫咗少甜添。
2023-11-09
Type of Meal