2018-12-27 759 views
$30嘅炒蛋芝士三文治煎底,三文治本身鹹鹹地襯又香又滑嘅炒蛋,但係冇網上邊見到咁厚身,其實都夠飽,但係貪心地加咗芝士,雖然好香但係好膩。$35手攪泡沫咖啡甜咗啲,已經冇去攪勻但接受。環境始終幽暗左少少,空氣比較侷促,本來想坐窗邊吧枱,但好多叉電/插蘇/文具/雜物放喺度,唔知點解冇去執拾,似係已經變成工作枱,戶外座位可望公園同小學,車輛唔多,有時會有主人帶狗仔食野都幾好,但好多時間都係比食煙人士坐,係避免唔到,唔要二手煙就唔可以坐,有時都好大風。雖然外界好多人都欣賞佢哋嘅咖啡,如果環境應該要改善一下更好,當然我唔覺得佢污糟只係舒適度唔夠。

$35手攪泡沫咖啡甜咗啲,已經冇去攪勻但接受。

2018-12-27
$65 (Tea)