Hiring
$17,000-$23,000
Monthly
2021-01-02 747 views
《炙・宴》I▪️🅘🅝🅣🅡🅞好耐無食過好好味嘅日餐喇,今次難得一連幾日聖誕假期,就去享受一下喇❗️去左位於沙田嘅《炙・宴》點了2個主食加1個小食~「宮崎和牛 ABURI-EN豚肉雙併飯🍱」:豚肉3大塊,份量充足,又Juicy❗️而和牛相對更出色,真的有入口溶嘅感覺,好重牛味,牛+豚嘅肉汁完全滲入飯中,超好味😋「豚骨醬油拉麵🍜」:湯底超級濃郁~超重豚骨味道,一定好有骨膠原🤣,拉麵煙韌適中,符合我嘅口感,而豚肉肥瘦適中❗️「炸北海道八爪魚 🐙」:唔知點解要用juicy黎形容🤣,一咬,係會有八爪魚嘅肉汁爆出,超驚喜嘅一道小食真心推介大家快啲去試下ABURIEN 炙・宴嘅美食喇❗️提提大家,ABURIEN 炙・宴仲提供外賣自取及某外賣APP送餐服務❗️I▪️🅟🅡🅘🅒🅔🔹宮崎和牛 ABURI-EN豚肉雙併飯🍱🔸HKD 159🔹豚骨醬油拉麵 🥟🔸HKD 88🔹炸北海道八爪魚 🐙🔸HKD 58I▪️🅐🅓🅓🅡🅔🅢🅢📌 沙田 📍 正街18號新城市廣場第三期2樓A215號舖
《炙・宴》

I▪️🅘🅝🅣🅡🅞