2024-02-27 248 views
經過幾次一直都好想試下嘅大小姐冰室,裝修比較新穎乾淨嘅大排檔🤣今日放工行過見有位就一於試下😋晚市可以選擇套餐配飯同湯,或者散叫又得!我同朋友2個人叫左XO醬翠玉瓜炒豬頸肉、百花炸釀蟹鉗、避風塘安格斯牛肉炒河,飲品就叫左華田暴龍脆脆同西班牙特濃朱古力咖啡。值得一讚係上菜速度好快,唔洗餓親放左工好肚餓嘅我🥹推介飲華田暴龍脆脆,好濃嘅華田再加上滿滿嘅脆脆,係非常有滿足感嘅飲品。呢碟XO醬翠玉瓜炒豬頸肉都好惹味,送白飯真係可以食曬一碗,唔鍾意食菜嘅話都會愛上食菜。如果諗唔到食咩我都介紹食避風塘炒牛河,第一係非常大碟,大食嘅話一定好滿足,第二係好似無見過呢樣嘅配搭,麻麻辣辣嘅乾炒牛河,原來係會食唔停😂最後係炸蟹鉗,未見過冰室可以食到炸蟹鉗,質素同去飲嘅一樣,好過癮。果然係無令我失望嘅一餐飯。

值得一讚係上菜速度好快,唔洗餓親放左工好肚餓嘅我🥹