2022-07-11 50 views
終於再來尚夢食晚飯🥘因為佢哋啲booking都幾full㗎!之前想Book時已full🙈要提早Book。 呢間高水準 新派中菜大碟啱多人食晚飯,最啱4人或以上來食。今次品嚐了:黃金豆腐層層疊🫔同枱一致好評👏🏻,炸粉超薄、外脆內嫩,造型新穎,配搭辣椒粉食,回味無窮,必食之作😋澳洲三重芝士焗龍蝦伊面底龍蝦🦞有咬口,芝士🧀超濃,覺得唔夠熱及少了水而伊面變得乾身,幸好都好食唔膩,重口味芝士脆片好得意😋鮮沙薑蟲草花蒸雞都幾香,蟲草花好食,今次隻雞🐤比較肥,可能太好食好住🤣🤭份量都多花膠海參蝦米濃湯雜菜煲多菜,西蘭花🥦、菜心、白菜仔及西生菜等等,質素都幾好,蝦米🦐好鮮甜,花膠海參就份量少。滑嘟嘟大良炸鮮奶炸得啱火喉🔥尚夢既炸物最抵讚係唔會燶、炸粉唔厚、唔會油,鮮奶🍼又滑又有口感,作為壓軸甜品🥰#飲食情侶🥰#MagicCherry攻美食🍒#MagicRaymond食好野😋

今次品嚐了:
黃金豆腐層層疊🫔