2024-10-30 248 views
今晚喺尖沙咀行街,朋友建議晚餐食炸雞。有好多唔同嘅口味。因為我哋嚟得早,所以都基本上唔使排隊,餐廳地方夠闊落。PURADAK 經典炸雞經典嘅韓式炸雞,經過特製醃製,外皮酥脆,肉質鮮嫩,每一口都充滿了香氣。配上獨特的辣醬,更能提升整體的味道。海鮮煎餅這道海鮮煎餅採用新鮮海鮮製作,外層金黃酥脆,內裡則是鮮美的海味。搭配醬油或醋醬,口感更為豐富,是開胃的絕佳選擇。韓國葡萄汁這款飲品清新可口,將葡萄的甜美和酸度完美結合,喝上一口能瞬間提神,十分解渴。它不僅是餐桌上的亮點,更為整頓餐帶來一絲清新感。(爆栗) 芝士大棒芝士大棒外脆內軟,芝士的濃郁味道和爆栗的香甜相得益彰,芝士一啖咬落去拉絲,十分誘人。黑芝芝波而黑芝芝波則是甜品中的經典,同樣地中間咬開都係可以拉絲嘅芝士,讓人一口接一口,無法抗拒。

PURADAK 經典炸雞

海鮮煎餅