2022-10-04 165 views
🇭🇰Munchies·呢間我之前已經見過好多人食㗎啦 佢哋近排好似搬咗新舖 去咗近SOHO嗰邊 所以我就同朋友仔一齊去左試啦😌·truffle mayo sando $86 l wagyu cheeseburger$138我自己覺得佢個炸雞burger真係好好食 佢個炸雞係勁脆 而且好juicy🐤之後佢個黑松露mayo黑松露味都好出 所以食落好夾 而且佢個麵包好鬆軟 整體都唔錯🍔之後個和牛burger我自己就覺得冇炸雞咁出色啦 雖然佢塊和牛係都幾厚身 不過我自己就略嫌佢個肉稍為鬆散少少🫢😂😂·kimchi guacamole fries$98 l cucumber ribbon salad $48反而佢兩個小食都超有驚喜 佢個薯條係粗薯條嚟嘅 炸到啱啱好 唔會太熱氣得黎好夠脆 勁適合一路傾偈一路食🍟之後佢個泡菜係偏辣小小嘅 但係同啲薯條好夾 而且佢個guacamole都唔錯🥑之後佢個青瓜沙律都有驚喜 佢食落個汁係好似涼拌海蜇咁樣嘅 有少少麻油 超清爽 而且佢個青瓜片到好薄 質感好好🥒·issac's peach tea l korean strawberry colada $68之後我
🇭🇰Munchies
truffle mayo sando

cucumber  ribbon  salad

之後我哋仲嗌咗兩杯嘢飲 佢哋呢度既cocktail調味唔算話太甜 我自己幾鍾意 不過佢就唔算話好酒既😈而且佢個士多啤梨colada個士多啤梨味都好真 唔會話好藥水🍓
📍中環卑利街53號地舖
$250 (Dinner)
truffle mayo sando
cucumber  ribbon  salad