2014-03-17 3569 views
經常會經過書湘門第,但直到喺 openrice見到個唔錯嘅食評先被吸引到去試。 環境衛生:入到去先知原來有兩層。我一家五人六點幾去到被安排坐喺已剩下的兩張空枱的二樓。遲一歩肯定無位坐。 入面的格局有d古時風味,有d客棧嘅感覺。 衛生OK。服務:態度可改善。Menu要自己攞,筷子又等咗成世都未有。味道價錢:我黎呢度係為咗想試低佢地嘅窩窩頭點知㸃完一陣侍應生話賣哂,超失望!  但我覺得係佢地唔想整。 睇咗menu 一陣,我地要咗以下:1. 長豆角($49?)好油好辣,但好夠鍋氣,好香口,好味。 2. 炒茄子($39)普通,又係好油好辣嘅一碟。3. 毛氏紅燒肉 ($89)大家都認為超難食! 個sauce甜甜地,肉有d唔新鮮嘅感覺。4. 三鮮水晶鍋巴($68)又好麻麻嘅一碟。湯汁有d Thick and sticky , but 清。鍋巴脆但無味。5. 長沙炒米粉 ($39)料少到爆。有d辣,但味道普通。Final Verdict:好失望,無意欲返去。

環境衛生:
入面的格局有d古時風味,有d客棧嘅感覺。
衛生OK。
服務:
態度可改善。Menu要自己攞,筷子又等咗成世都未有。

味道價錢:
 但我覺得係佢地唔想整。
睇咗menu 一陣,我地要咗以下:
2. 炒茄子($39)普通,又係好油好辣嘅一碟。
3. 毛氏紅燒肉 ($89)大家都認為超難食!
個sauce甜甜地,肉有d唔新鮮嘅感覺。
5. 長沙炒米粉 ($39)料少到爆。有d辣,但味道普通。
Final Verdict:
好失望,無意欲返去。
2014-03-11
$70 (Dinner)