2020-12-23
其實呢間餐廳呢,外賣自取同埋黎呢度食一個月都起碼會食一兩次,我個人就比較傾向揀外賣自取,因為有折扣同埋比較平啲,但老公就想出街,同埋為咗無限refill飲品,所以呢就揀咗堂食!其實堂食都有一個好處,就係食唔晒你都可以問佢攞盒打包返屋企!寫都不失為一個環保嘅做法,一如其他舖頭一樣,門口要探熱,沒有燒才可以進入店舖!午餐嘅價錢真係好親民,尤其是飲品可以無限添飲這一點!同埋他們添飲的度都很快!另一樣鍾意食呢間餐廳嘅原因,真的是為了黑糖餐包!十幾年前第一次食過呢間餐廳嘅黑糖餐包以後,就愛上了!台面有消毒紙巾🧻上次食嘅時候已經點歌了飯及意粉,所以今次便是是漢堡包及芝士夾餅,漢堡包就比較普通,漢堡都Juice,但就比較淡少少!而雞肉芝士夾餅,份量超足,總共有4塊,已經溶透嘅芝士加上我好似食到蘑菇!其實食咗兩塊半已經很飽,最後將剩返嘅一塊,及差唔多冇乜點食過嘅薯條打包!飲品:可樂及檸檬茶湯:忌廉粟米湯黑糖包👍🏻薯條炸得很脆!side dish 就麻麻睇睇,份量好足
台面有消毒紙巾🧻
飲品:可樂及檸檬茶