2022-01-15 521 views
早排係”香港牛扒關注組”入面,見到有好多人都大力推介既一間食碳燒牛扒好正😋,位於九龍城嘅泰國菜館🔥泰金國🔥,我7:00pm去到門口個陣,已經見到有條長龍排緊隊,目測有約20人好誇張,最後排左超過成個鐘先入到去。😂😂😂😂📍#泰金國 1. 碳燒牛扒 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️今次專程黎試嘅呢塊牛扒,因為係香港牛扒關注組排top5,所以我有很高期望。雖然佢都真係幾好味,不過期望過高,冇我想像中咁出色,但亦不失為一塊好食嘅牛扒。但考慮到佢既價錢,絕對無投訴,價廉物美🥰🥰其他菜式就係九龍城泰菜水準,都唔會失望既🤣2. 泰式鳳爪 ⭐️⭐️⭐️3. 生菜包⭐️⭐️⭐️⭐️4. 碳燒豬頸肉⭐️⭐️⭐️⭐️5. 炸蝦餅⭐️⭐️⭐️6. 菠蘿炒飯⭐️⭐️⭐️7. 馬拉盞炒通菜⭐️⭐️⭐️🍽 環境 ⭐️⭐️⭐️🤵🏻‍♀️ 服務 ⭐️⭐️⭐️😋 味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️💵 CP值⭐️⭐️⭐️⭐️🤓 Overall ⭐️⭐️⭐️⭐️😇 回頭度⭐️⭐️⭐️⭐️

1. 碳燒牛扒 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

其他菜式就係九龍城泰菜水準,都唔會失望既🤣
2. 泰式鳳爪 ⭐️⭐️⭐️
3. 生菜包⭐️⭐️⭐️⭐️