2023-12-03 1765 views
打邊爐大家食唔少,雞煲都唔係特別新意。不過今次呢間老三火鍋,都可以值得介紹俾大家去食。全包連加一都唔使三舊水,冇時間限制,呢個就係最好嘅賣點。嗰日上到去,人頭湧湧,差唔多全場坐滿,我哋一大班人,老細俾咗間房我哋,講嘢大聲啲都唔怕。先嚟個雞煲,唔會太驚喜,食完就叫夥記加湯打邊爐。每枱送一個海鮮拼盤,有鮑魚、元貝、蟶子、生蠔、蝦同蜆,都新鮮,不過呢盤係一次過,唔係任叫。其他嘅食物例如肥牛、豚肉、各式肉丸都係任叫任食。免費飲品,種類繁多,飲到你唔飲。嗰晚6點幾坐到差唔多10點,飲飽食醉,開開心心咁捧住個肚離開。

2023-09-22
$300 (Dinner)