2024-11-20 0 views
呢間菲律賓過江龍嚟咗香港一段時間,每次經過都好想食奈何,太飽未食到,今次終於有機會,超好食呀!!!地址好方便喺尖沙咀Hashtag b對面,轉角位置好容易搵。滋味牛肉烤卷烤餅即叫即做攞上手仲係熱辣辣有少少脆,廚房係半開放式,可以見到職員即場製作,職員將超香嘅牛肉粒粒放落烤餅,再加上蕃茄青瓜,啲餡又勁多!香嫩雞肉烤卷雞肉卷同樣都好正,雞肉份量一啲都唔少,最重要係肉質香,同個烤卷皮好夾😍👍🏻如果份量再大啲就更正。滋味牛肉飯佢啲牛肉粒粒就係牛肉烤卷嘅肉,好開心,食完牛肉卷仲有牛肉飯😄佢哋啲牛肉粒一試入魂,食到停唔到!佢哋嘅咖啡好抵,而家做緊買一送一😌iced latte本身落咗少少糖,如果好似我咁唔鍾意加糖嘅朋友仔,記得落單嗰陣同職員講啊。$35二杯真係好抵。

滋味牛肉烤卷

香嫩雞肉烤卷