2021-10-01 178 views
食過呢度嘅酸菜魚火鍋放題,覺得好抵食又好味!今次嚟見到有烤魚套餐,就叫咗~烤沙巴龍躉2人餐$398,魚可揀香辣味、酸菜味、番茄味🍅~烤條沙巴約1.5斤重。套餐有小食黃金炸魚皮一份、響鈴芋頭雙拼、雜菇或雜菜拼盤、稻庭烏冬一份及罐裝飲品兩罐。上枱嘅時候食物都用盆裝住非常精緻。沙巴龍躉分量十足,魚質相當結實又夠滑,條魚真係唔錯!有芫荽、洋蔥🧅、辣椒🌶️、百葉豆腐等等相當香。黃金炸魚皮新鮮炸起,夠脆!鹹蛋黃足料有鹹香。響鈴大大件亦都夠脆。芋頭放埋落湯底整,鍾意食個芋頭嘅人就啱。酸菜湯底酸菜夠多,酸酸地辣辣地,幾惹味。飲品兩罐唔太夠喉,如果每人包多一半罐就更加好。整體來講呢個烤魚性價比高,真係好食!

上枱嘅時候食物都用盆裝住非常精緻。
沙巴龍躉分量十足,魚質相當結實又夠滑,條魚真係唔錯!
有芫荽、洋蔥🧅、辣椒🌶️、百葉豆腐等等相當香。
黃金炸魚皮新鮮炸起,夠脆!