2022-01-11 509 views
天氣清涼好適合踩單車,運動完當然最好食放題啦!大圍火車站附近已經好多食市,但想食魚放題就唔多,上網搵到間叫漁品酸菜魚火鍋放題!朋友說試試吧⋯⋯那就去到餐廳叫左個酸菜魚,好靚的花瓣裝飾,魚的份量都好多,兩個人一份都夠食,唔會太辣又唔會太酸,魚肉好滑好鮮味,仲有薯粉做底,整個酸菜魚反而有種清新的感覺!飲品必叫特飲,汽酒,好有情調的果酒再加上安格士牛板腱配搭,真係另一風味!火鍋少不了韮菜餃,好大粒好多韮菜,正!下次再留肚試試其他菜式!
2022-01-05 290 views
新年第一次上館子, 去左漁品酸菜魚火鍋放題🐟🥘黎過依間餐廳食lunch好多次. 每次都揀酸菜魚配飯, 好有風味, 魚片份量足, 配料亦豐富, 仲要只係$40, 性價比極高今次試酸菜魚火鍋放題, 同樣滿意😊 食物多元化, 除左酸菜魚同火鍋, 有小食同刺身, 飲品有珍珠奶茶🧋 酸菜魚湯底頗辣🌶🌶🔥 如果你同我一樣唔食得辣, 記得叫走辣呀火鍋海鮮幾鮮甜, 菜夠新鮮. 雖然大部份食物任點, 但其實全部食一轉已經夠晒, 🍦我都無食.環境唔係ig-able, 但公眾假期冇限時任坐, 都不失為一個親友聚會o既好地方. 佢地播o既廣東歌同台灣歌仲好好聽添🎼🎼最後祝大家今年過得比去年好🧸🥂
新年第一次上館子, 去左漁品酸菜魚火鍋放題🐟🥘

最後祝大家今年過得比去年好🧸🥂
2022-01-01
  • 酸菜魚
  • 酸菜魚米線
2022-01-04 173 views
天氣涼涼地,想吃餐烤魚,最近阿女愛上吃酸菜魚,成日嚷著要吃,《大圍漁品酸菜魚》有原條沙巴龍躉烤魚,材料新鮮又豐富。原條沙巴龍躉來自馬來西亞,自設魚排海魚飼養,優質繁殖無激素,沙巴龍躉是花尾躉及老虎斑的混血兒,80%魚脂肪是不飽和脂肪酸,魚皮含豐富骨膠原蛋白及骨膠原,有養顏護膚功效。烤原條沙巴龍躉(1.5斤),選擇了酸菜味,酸酸辣辣的味道好醒胃,不會太酸也不會太辣,剛剛好,阿女讚不絕口。魚味鮮濃,肉質細緻,魚皮嫩滑,大家食到舐舐脷。配料主要有酸菜及辣椒,另外有一些冰豆腐、薯仔片、萵筍、蓮藕片及牙菜等等。安格斯牛板腱~牛脂分佈好均勻,牛味香濃,鴨血~入口軟滑好夠味,黃金炸魚皮~脆卜卜,十分香口,加入鹹蛋黃更惹味。散叫各款飲品都只是$6,放題朋友可以到飲品櫃自行揀選,款式都多。店員服務態度友善。

烤原條沙巴龍躉(1.5斤),選擇了酸菜味,
魚味鮮濃,肉質細緻,魚皮嫩滑,大家食到舐舐脷。

安格斯牛板腱~
牛脂分佈好均勻,牛味香濃,
鴨血~
入口軟滑好夠味,
黃金炸魚皮~
脆卜卜,十分香口,加入鹹蛋黃更惹味。

店員服務態度友善。
2022-01-03
Dinner
今日係星期四,約咗朋友喺大圍行吓行吓,我有啲肚餓今晚好想食魚,喺積信街見到有間樓上嘅烤魚專門店連埋打邊爐嘅,見到價錢都係二百零蚊,同朋友入去試吓,我哋一共兩個人,入到去先影到我哋坐近窗口位,坐低我就嗌左條龍躉烤魚先,佢有蕃茄味酸辣香辣可以揀,咁我哋兩個今晚都想食酸辣味條龍躉烤魚,好大一條🐠🐠呢度仲係冇激素嘅,好滑好有魚味,好鮮甜個酸辣湯唔會太辣西班牙黑毛豬,響鈴,炸魚皮墨魚丸魚皮餃另外呢度而家like佢社交平台或者IG可以免費送一杯奶茶啦或者係百香果汁仲有原來呢度星期一至四入座食野係免+1嘅

個酸辣湯唔會太辣
西班牙黑毛豬,響鈴,炸魚皮
墨魚丸魚皮餃

仲有原來呢度星期一至四入座食野係免+1嘅

2021-12-16
  • 龍躉烤魚
2021-12-21 136 views
天氣凍最鐘意食d有明火暖住嘅野,早前同男友係大圍食呢間烤魚都唔錯,覺得可以分享一下雖然店面係有酸菜魚火鍋放題,但係我哋都食唔到1-7咁多嘅item,所以都係決定叫條烤魚,重質不重量咁醫飽我個肚仲好😚店員話每日得4條魚(好似),我都好surprised,因為佢地話馬拉d沙巴都唔會一日入咁多貨,睇黎大家都係食binlo放題,所以我都好好彩~我叫左酸菜味1.5斤,有支旗仔插住係到幾得意最上面一層都有孜然粉,食落好香好滑,龍躉嘅好處係魚夾起都唔散又大舊,又無咩骨,佢呢種真沙巴嘅仲帶鮮甜,估唔到叫唔辣都咁好味(因為男友唔食得辣😿),所以我地都食得好開心呢到鴨血都非常推介,蜂巢豆腐也好特別杯野飲non alcohol ,成隻手掌咁大最尾大家食得超飽,埋單都係$500有找,覺得唔錯
我叫左酸菜味1.5斤,有支旗仔插住係到幾得意
呢到鴨血都非常推介,蜂巢豆腐也好特別
杯野飲non alcohol ,成隻手掌咁大
最尾大家食得超飽,埋單都係$500有找,覺得唔錯
2021-12-19 74 views
烤匠馬拉卡二人套餐:酸菜龍躉魚:龍躉魚來頭不小,據說是馬來西亞自設魚排飼養,海魚特別鮮味之外,魚肉具可溶性骨膠,脂肪含量極低,最啱女士吃而不肥。龍躉大條兼啖啖肉。酸菜味道極之醒胃,我和朋友都是辣得之人,介紹各位叫中辣,越滾越辣、越食越過癮!鍋中配料:大量酸菜、大豆芽、蓮藕片、蜂巢豆腐、芫荽等等⋯⋯吃魚又吃菜,蔬菜吸收魚汁更加滋味!稻庭烏冬、炸芋頭片、即炸響鈴、炸魚皮:這些都是跟餐的材料,比較飽肚的食材。男士們、女士們絕不怕二人餐不夠飽,特別欣賞的炸響鈴,新鮮油香十足。鴨血、萵筍片:是後加的單點,鴨血滑溜吸收湯汁一流!萵筍片新鮮脆口,很不錯!另外提一提:套餐包含兩罐汽水。
烤匠馬拉卡二人套餐:

另外提一提:套餐包含兩罐汽水。
2021-12-16 84 views
今晚又喺大圍收工,記得舊年食過呢間嘅火鍋放題,好得!今晚一於翻尋味!朋友唔想太飽,咁就試吓佢新推出冇耐嘅麻辣烤沙巴龍躉我們點的是香辣味原條沙巴龍躉,紅紅的湯汁,魚上鋪滿了乾辣椒和花椒,賣相十分吸引再加上紅、黃、綠、白色的配菜,令人垂涎欲滴!店家用上真正來自馬來西亞的沙巴躉,成本比市面其他的店高上兩三成,可見老闆好有良心,錢不賺盡!這魚經火烤過才放入湯汁中再煮,故肉質爽彈且帶有焦香味,嗦埋香辣湯汁同食,簡直人間美味魚肉一梳梳的,看得見的新鮮,入囗那種鮮甜魚味,比之前食過的任何一條都更佳,原產地貨色確是名不虛傳!正宗台灣鴨血,滑溜得來夠鮮香,辣味更能提鮮一件一件又一件,好快便KO哂成碟自家製響鈴,比坊間的更厚更實淨,在湯汁中輕拖三秒,放入口中,辣辣哋、脆脆的滋味真係無與倫比其他配菜還可叫萵筍、薯仔、冰豆腐。。。樣樣都好夾好好味,下次可以再三翻尋味!

朋友唔想太飽,咁就試吓佢新推出冇耐嘅麻辣烤沙巴龍躉

再加上紅、黃、綠、白色的配菜,令人垂涎欲滴!

正宗台灣鴨血,滑溜得來夠鮮香,辣味更能提鮮

一件一件又一件,好快便KO哂成碟

其他配菜還可叫萵筍、薯仔、冰豆腐。。。
樣樣都好夾好好味,下次可以再三翻尋味!
2021-12-14
$250 (Dinner)
2021-12-15 1000 views
天氣轉涼又開始想吃火鍋,今晚和太太來到大圍這家漁品酸菜魚火鍋放題,吃麻辣烤魚暖暖身。環境有別一般的火鍋放題店,餐廳地方闊落,裝潢走工業風精緻的路線,座位十分舒適,餐具更是各式各樣,非常有心思。餐廳主打麻辣烤沙巴龍躉,亦有其他放題套餐可選擇,另有多種不同的飲品可供選擇,今天想吃烤魚所以選擇了單點烤魚。餐廳正在做優惠活動送台式手搖飲品。青蘋果熱情果梳打原支意大利製梳打送上,酸甜適口,加上梳打的氣泡感,是解辣佳品。黃金炸魚皮所謂「黃金」是裹一層薄薄的鹹蛋黃茸下油鍋一炸,炸魚皮頓然色香味都更上一層樓。漁品響鈴卷店家自炸的響鈴,將之放入濃郁的湯底頃刻,半軟半脆,口感豐富。香辣味烤原條沙巴龍躉侍者端上桌後會以電爐加熱,一股麻辣香氣撲鼻而來,點了與烤魚最匹配的香辣口味,湯底麻辣鮮香,層次分明,不腥不燥,回味悠長。烤魚用上了1.5斤的沙巴龍躉,沙巴龍躉極大條,魚肉極度厚實而保持嫩滑,皮滑肉嫩,肉質肥美魚味濃郁,十分適合麻辣烤魚的食法。烤魚本身已有不少配料,例如鴨血、冰豆腐、土豆片、蓮藕片及魔芋,用料十足。萵筍片吃完魚肉可以直接加入火鍋料,其實很怕火鍋吃有菜葉的蔬菜,因為會把油脂及辣油完全吸收,故此以萵
台式珍珠奶茶
餐廳正在做優惠活動送台式手搖飲品。

鴨血
冰豆腐
萵筍片
吃完魚肉可以直接加入火鍋料,其實很怕火鍋吃有菜葉的蔬菜,因為會把油脂及辣油完全吸收,故此以萵荀這類不吸油份的蔬菜似乎會更適合及健康,同時能吃到食材自身獨特的味道和口感,萵筍切成小片,味道清新,口感爽脆。
薯粉
最後點了一客薯粉,放入鍋底吸收味道,口感煙韌,正好為這餐作結。
2021-12-15
台式珍珠奶茶
鴨血
冰豆腐
2021-12-10 590 views
呢間係大圍積信街既「漁品」非常人氣,今晚遲了收工,8點來到都接近全場滿座,非常熱鬧樓上舖地方夠大,卡位坐得舒服有酸菜魚放題,亦有烤魚!呢道既烤魚同出面唔同,烤既係原條馬來西亞沙巴龍躉一條1.5斤既$298,$398既套餐更抵,包埋什菇拼盤、烏冬響玲、炸咸蛋魚皮、飲品魚有三款大細,味道亦有三款:香辣、酸菜、蕃茄!餐廳好體貼,一坐低有熱水提供洗餐具,食得更安心黃金魚皮好香脆,好多咸蛋碎,好咸香,好惹味響玲、芋頭同烏冬,另外重有什菇!嘩嘩嘩,一上枱已經好香,好吸眼睛好大條,真係塞爆個盤盤入面已經有芫茜、洋蔥、薯仔片、酸菜、豆角、蓮藕片、冰豆腐,超級豐富魚皮有香烤味,肉質雪白嫩滑龍躉肉質較結實,無咁鬆散,而且好厚肉,超除左邊位有骨,其他部位基本沒有,真係岩曬我呢d唔識食骨既人條魚真係好正,湯底又夠酸,又有蒜香

樓上舖地方夠大,卡位坐得舒服

魚有三款大細,味道亦有三款:香辣、酸菜、蕃茄!

餐廳好體貼,一坐低有熱水提供洗餐具,食得更安心

黃金魚皮好香脆,好多咸蛋碎,好咸香,好惹味

響玲、芋頭同烏冬,另外重有什菇!

嘩嘩嘩,一上枱已經好香,好吸眼睛

好大條,真係塞爆個盤

魚皮有香烤味,肉質雪白嫩滑

龍躉肉質較結實,無咁鬆散,而且好厚肉,超

除左邊位有骨,其他部位基本沒有,真係岩曬我呢d唔識食骨既人

條魚真係好正,湯底又夠酸,又有蒜香

2021-12-09 126 views
第一次吃這種分段放題,種類的豐富真的嚇壞人。怎麼會有這麼豐富的放題!刺身:放題會限定一盤,種類都幾多,蝦很甜有彈性,已完成解凍,沒有冰感。北寄貝爽口彈牙,值得一讚。酸菜魚:魚肉滑而且不腥,湯的味道帶甜,麻辣味很開胃。蝦多士:非常鬆脆,是即炸的,黑松露下的不手軟,味道香濃,可以多叫幾碟來吃。珍珠奶茶:餐廳送的,說是以後的新品,打邊爐可以喝珍奶,真的非常滿足,我覺得中日韓的放題好像都吃了一次。響鈴:鬆脆又沒有油益味,超級推介。

刺身放題會限定一盤,種類都幾多,蝦很甜有彈性,已完成解凍,沒有冰感。北寄貝爽口彈牙,值得一讚。

酸菜魚:魚肉滑而且不腥,湯的味道帶甜,麻辣味很開胃。

響鈴:鬆脆又沒有油益味,超級推介。
2021-11-29 151 views
放工同媽咪喺大圍行完街經過見到呢間餐廳覺得幾吸引8點鐘入到去店主話烤魚已經賣晒唔緊要😆第一次食緊係要試下佢招牌酸菜魚一開始見到枱面有一大煲水仲諗緊咩玩法🤔然後侍應話原來係拎嚟燙餐具即刻感覺乾淨好多佢另外有呢個掛餐具☺️幾好落左單啲食物都黎得幾快呢個酸菜魚好大份,而且好香麻油味啲魚片好香好彈牙另外佢仲有好多配料例如豆卜、雲耳仲有啲薯粉我哋開頭唔知佢有薯粉仲另外叫咗一碟😂我哋仲叫咗海鮮拼盤、安格斯牛板腱、漁品響鈴卷同薯粉食完酸菜魚可以好似打邊爐咁落落去😋呢個海鮮拼盤有六樣野$120 性價比都幾高幾鮮甜響鈴都幾好食不過個牛就麻麻地出邊有個醬油區想要咩醬油可以自己隨便溝打邊爐點可以少得汽水同酒呢😆我發現呢度係可以叫放題套餐不過我哋兩個人食唔到好多所以都係決定散叫!食食吓途中見到呢個機械人覺得好得意然後有兩個食客嘗試喺佢面前睇吓佢識唔識得停低佢又真係識呢個發明都幾好因為酸菜魚烤魚個盤都真係好重整體來講呢個餐廳不過不失😚
放工同媽咪喺大圍行完街經過見到呢間餐廳覺得幾吸引

8點鐘入到去店主話烤魚已經賣晒
唔緊要😆第一次食緊係要試下佢招牌酸菜魚
一開始見到枱面有一大煲水仲諗緊咩玩法🤔
然後侍應話原來係拎嚟燙餐具
即刻感覺乾淨好多

佢另外有呢個掛餐具☺️幾好

落左單啲食物都黎得幾快

呢個酸菜魚好大份,而且好香麻油味
啲魚片好香好彈牙
另外佢仲有好多配料例如豆卜、雲耳仲有啲薯粉
我哋開頭唔知佢有薯粉仲另外叫咗一碟😂

我哋仲叫咗海鮮拼盤、安格斯牛板腱、漁品響鈴卷同薯粉
食完酸菜魚可以好似打邊爐咁落落去😋

出邊有個醬油區想要咩醬油可以自己隨便溝

打邊爐點可以少得汽水同酒呢😆

我發現呢度係可以叫放題套餐
不過我哋兩個人食唔到好多
所以都係決定散叫!

食食吓途中見到呢個機械人覺得好得意

然後有兩個食客嘗試喺佢面前睇吓佢識唔識得停低
佢又真係識
呢個發明都幾好
因為酸菜魚烤魚個盤都真係好重

整體來講
呢個餐廳不過不失😚
2021-11-26 110 views
今次嚟大圍搵嘢食經過見到間樓上嘅烤魚雞煲店就一於同朋友去試試佢🤣又真係好好食!.💎$228 火焰醬爆鑊仔雞 好好食嘅雞煲😍份量十足🤣超多件雞仲要每件雞都又多肉又入味 辣嘅程度又啱啱好🤩食完炒雞之後加水打邊爐個湯底都好香好正🥰除咗雞之外仲有少少菜 木耳等嘅配料😆.💎$120 六款海鮮拼盤六款唔同嘅新鮮海鮮每樣有2舊全部都冇沙又好大隻🤣.💎$60 蝦丸拼墨魚丸彈牙丸類😆.💎$48 雜菜拼盤份量超多🤣.💎$14 薯粉較粗個款嘅薯粉好有口感😍煙煙韌韌食完好飽肚😎.💎$6 各類汽水.🛋環境:環境好光猛🥳好適合一大班人嚟飲酒 食嗲🤣.📸打卡位:靠牆沙發座位🧚🏻‍♀️.⏰等位時間:平日嘅7點半去到都算幾多人🥸.下次再同一大班friend嚟都會再揀佢🥳
今次嚟大圍搵嘢食

靠牆沙發座位🧚🏻‍♀️
⏰等位時間:
平日嘅7點半去到都算幾多人🥸
下次再同一大班friend嚟都會再揀佢🥳
話時話🤔咁耐以黎我都未食過烤魚🐟經過大圍有間漁品烤魚店😛仲有烤原條沙巴龍躉🤩即刻bookmark今晚去試下先😋行上樓梯就見到店舖細心所在💕門口好多打卡位🤣比我地等位嘅時候可以打卡消磨時間📸打完卡話咁快就有位喇👫🏻~兩個人叫一條1.5斤嘅烤沙巴龍躉🐟份量啱啱好😆再點配料同飲品🍻咁就un un腳期待烤魚隆重登場啦🤤登登登登🥳order完好快條烤魚就游到過黎啦😍重口味嘅男朋友點左香辣味🤤辣椒嘅香氣陣陣傳來🌶見到個盆除左烤魚之外😳仲有勁多配料🥘有蜂巢豆腐、蓮藕片、鴨血🦆、魔芋等等應有盡有😆開火等佢滾起🔥我地就馬上起筷🥢😋品嚐主角之前當然試下d配菜先:蜂巢豆腐一入口就係濃烈嘅香氣😌一咬落去🌊索滿湯汁嘅豆腐帶給舌頭👅濃烈嘅衝擊😝湯汁唔算太辣但超級香🤤夾埋淡味嘅豆腐一齊食啱啱好!鴨血唔會一夾就散 同香辣湯汁組成最佳combo😆藕片好爽脆 先食軟冧冧嘅豆腐同鴨血🥰再食脆口嘅藕片😚口感上嘅轉變令味覺更加突出👍我們另外加左蘿蔔片同魚腐配菜😋蘿蔔片預想同豆腐一樣索滿湯汁食湯汁嘅香😍但出乎意料之外嘅係😳蘿蔔片吸收到湯汁嘅香,而且更為突出嘅係蘿蔔本身嘅清甜😍當我地食緊辣烤魚嘅時候,蘿蔔嘅清甜簡直就係沙漠入面嘅綠

😋品嚐主角之前當然試下d配菜先:
鴨血唔會一夾就散 同香辣湯汁組成最佳combo😆

我們另外加左蘿蔔片同魚腐配菜😋蘿蔔片預想同豆腐一樣索滿湯汁食湯汁嘅香😍但出乎意料之外嘅係😳蘿蔔片吸收到湯汁嘅香,而且更為突出嘅係蘿蔔本身嘅清甜😍當我地食緊辣烤魚嘅時候,蘿蔔嘅清甜簡直就係沙漠入面嘅綠洲🤤辣味調出甜味 甜味又帶出辣味 相輔相成 相當惹味😋下次encore蘿蔔片必不可少!超級推薦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

魚腐亦相當特別😛初頭上枱嘅時候仲以為係豆卜🤣當我地以為佢冇料!但點知佢係四條😳食落去有魚肉嘅彈牙口感🤩絕對唔係望落去咁空洞👯魚腐索晒烤魚湯汁🤤每啖都有豐富嘅魚鮮味🐟超級推薦👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻too🤤

食完配菜開胃當然就到主角沙巴龍躉啦🥳魚肉實淨分明😌係食得出新鮮生猛🌟龍躉原條上超厚肉😍我唔太識食魚骨😅男朋友貼心夾🐟背隻位俾我食🥰啖啖肉而且鮮甜又好味!由其是兩塊魚面肉🤤鮮嫰 大大塊 滑嘟嘟 真係好高質😍食每口都有超滿足嘅感覺😋魚肉同湯汁好夾🤝🏻一邊開慢火烤魚肉 🐟魚肉都唔會變得又腍又散!果然餐廳特別推介用沙巴龍躉做烤魚果然有佢嘅道理😚

跟著侍應加湯之後😳神奇嘅化學反應產生左🤯頭先索滿湯汁好香嘅魚肉彷彿變左第二個食法🥰湯汁嘅香被稀釋 但魚肉嘅鮮係湯汁被溝淡後更加突出☺如果加湯前係享受湯汁加烤魚嘅combo🤗加完湯就係享受魚肉本身嘅肉質同埋鮮味😍一條烤魚食出兩個感覺 真係拍爛手掌👏👏👏👏👏
見menu仲有水煮魚同埋酸菜魚🤤下次要再朋友黎食晒咁多款先至得😍
2021-11-17 1053 views
同朋友喺美林打完波,勁肚餓,去咗呢間醫肚~依家酸菜魚火鍋放題勁多選擇,仲有好多唔同嘅套餐可以揀,計落叫套餐抵食過散叫好多我同朋友決定試吓烤魚二人餐 $398仲有火鍋醬料吧,多款調味自由配搭首先上左一份小食,係黃金炸魚皮。炸魚皮香脆可口,配上鹹蛋碎係面,正套餐仲包埋上層嘅響鈴,中間嘅芋頭,同埋最底層嘅稻庭烏冬一份。響鈴有別於平日喺街市買到嘅響鈴,呢間餐廳嘅響鈴特別厚身,帶有香濃嘅腐皮味,有驚喜~個芋頭都好正,係個火鍋到煮到勁林,綿綿嘅口感,正套餐仲包一盤雜菜拼盤,出街食飯點都要食啲菜,減低罪惡感haha 呢盤蔬菜拼盤好新鮮,洗得好乾淨酸菜魚烤原條沙巴龍躉貨真價實,真係成條龍躉上!肉質好實,就算煮好耐都唔鬆散,吸埋啲酸菜魚湯底好惹味~火鍋底仲有其他配菜,包括薯仔片、蜂巢豆腐、蕃茄仔、木耳、蓮藕片等等!套餐仲有包兩杯飲品,如果要在加就$6一罐,合理總括而言,呢個價錢真係物超所值,抵食之餘用了一啲都唔馬虎,大力推薦
同朋友喺美林打完波,勁肚餓,去咗呢間醫肚~

我同朋友決定試吓烤魚二人餐 $398

仲有火鍋醬料吧,多款調味自由配搭

酸菜魚烤原條沙巴龍躉
套餐仲有包兩杯飲品,如果要在加就$6一罐,合理
2021-11-15
$200 (Dinner)
2021-11-17 152 views
今晚放工,約了一位朋友吃晚餐,平時這位朋友很少出街吃晚餐,今晚難得出來吃晚餐,朋友說不想出得太遠,在她家附近選吃的地方,所以擇選了今晚這間,自己想吃新野,朋友少吃火鍋,四週環境靚坐得舒服,看了一回餐牌,首先原條1.5斤-龍躉烤魚(酸菜味)真的大條,魚厚肉同鮮甜,好有質感,透入好香酸菜味蝦丸細細粒易入口,彈牙有口感魚皮餃魚皮餃軟硬適中,濃香肉味炸芋頭芋頭好香香芋味,夠晒粉同霖,入口即溶漁品響鈴卷特別大個同爽脆,特別滑口米線幼身,滑溜,好爽口
原條1.5斤-龍躉烤魚(酸菜味)

真的大條,魚厚肉同鮮甜,好有質感,透入好香酸菜味
蝦丸
細細粒易入口,彈牙有口感
魚皮餃

魚皮餃軟硬適中,濃香肉味
炸芋頭
芋頭好香香芋味,夠晒粉同霖,入口即溶
漁品響鈴卷

特別大個同爽脆,特別滑口
米線
幼身,滑溜,好爽口
2021-11-15
$249 (Dinner)
  • 漁品響鈴卷
  • 原條1.5龍躉烤魚酸菜味