2024-08-26 731 views
因為朋友生日佢又一直都好想試呢間既燒肉~~坐低果時都有小小興奮既😆因為又有得燒又有得打邊爐 真係買少見少既…出面有熟食區但其實得3款野食 睇個樣都唔吸引所以都無拎黎食,野飲選擇好少唯有飲氣水🥲QR code 落單點肉類 但種類極少,質素麻麻…最好食應該係無質素可言嘅水魷魚同埋牛柏葉🥹咁既價錢食呢d野真係🥶🥶🥶食到咁上下職員有好細心咁提點我地就截單,睇仲有無野加,再叫我地埋單,咁我地都無加野啦因為本身d野未食完,埋完單我先醒起唔記得同佢講要切蛋糕,因為佢呢到收$20切餅費,咁就問職員加否加番錢,職員用對講機問資深既同事,點知就話我地既用餐時間完左 要再加多d錢先切得,跟住佢行左去接待處到再問,點知資深職員行埋黎話我地用餐時間過左 唔切得,但因為我地見到出面根本無人等候,問佢可唔可以俾錢好快咁切一切就走,因為小朋友都想食埋蛋糕先走, 但佢態度仍然強硬咁拒絕.. 再拎番個蛋糕俾我地!其實我地開開心心咁去慶祝生日,但就俾佢搞到最後唔開心咁離場,只可以話終於明白點解d人番哂大陸食野…人性化小小都唔得,出面又無人等位,又未夠鐘關門,我地切個蛋糕其實都唔會佔用你哋好多時間!所以呢間野真係無下次!
因為朋友生日佢又一直都好想試呢間既燒肉~~