2023-09-23 90 views
無下次平時好少打食評我覺得呢間餐廳食物服務質素同埋處理客人意見嘅方法太差首先我哋係同朋友嚟慶祝生日serve枱嘅侍應語氣已經令客人覺得唔友善我哋叫咗三款熱食包括壽喜燒牛肉蛋包飯 明太子蛋包意粉同埋日式炸雞翼壽喜燒牛肉蛋包飯 個蛋都OK嘅 唔會煮得太熟 但係個汁有啲太濃明太子意粉就嫌佢啲味道太淡雞翼中規中矩 份量都足夠甜品部份 叫咗日式布甸船本身上網預訂嘅時候已經寫明同朋友生日 想預訂一個生日牌插喺甜品度入座後亦都有再同一位侍應confirm 點知嚟到 個甜品係乜嘢都冇加而心急同朋友慶祝生日嘅我都忍唔住當面同侍應講點解冇咗個生日牌點知侍應係用一個極差嘅語氣同埋態度反問返我哋:「知唔知道個生日牌要預訂?同埋要加錢㗎?」當下我哋就講返其實上網訂座嘅時候已經列明咗呢個要求 而且啱啱亦都同另一位同事confirm咗點解可以咁簡單嘅事都搞錯 依家仲要俾你用咁嘅語氣質問?事後佢哋幾位同事了解返情況之後先肯俾返個生日牌我而佢哋係一啲唔好意思都冇好地地同朋友慶祝生日嘅心情就冇咗我有朋友話原來佢早幾個月餐廳新開嘅時候有黎慶祝生日exactly係遇到同我今次一樣嘅情況估唔到時隔幾個月啲服務質素係冇改善過好中
無下次
入座後亦都有再同一位侍應confirm
點知嚟到 個甜品係乜嘢都冇加
而心急同朋友慶祝生日嘅我
都忍唔住當面同侍應講點解冇咗個生日牌
點解可以咁簡單嘅事都搞錯 依家仲要俾你用咁嘅語氣質問?
事後佢哋幾位同事了解返情況之後
先肯俾返個生日牌我