2022-10-09 315 views
今日 諗住去荃灣十二味食lunch 掃完安心出行 因為我個版面set左掃完安心出行就係康復記錄個code 咁岩到左期係紅碼 咁我就出返去針卡個度再嘟過 針卡 我兩樣都掃哂 有一個職員a話我無掃安心出行 要我再掃過 咁我就俾佢睇 我有掃 仲開始計緊時 職員a望都無望 話頭先你個碼係紅色 係掃唔到 咁我就解釋俾佢知 因為我個板面用左康復記錄做板面 咁岩到左期 所以紅左 而我都有再嘟返針卡 佢都唔聽我講 好我再離開安心出行 再嘟一次俾佢睇 再嘟針卡 針卡已經嘟唔到 因為5分鐘之內唔可以嘟第二次 我叫佢望下部針卡機個堆字 顯示左我係嘟左 佢又唔望 我已經好嬲 佢唔俾我入餐廳 之後職員a 叫左職員b黎 我同樣再同職員b講 返 我呢個情況 佢都係望都無望我部電話 個安心出行係佢 間鋪頭已經計緊時 同埋部針卡機顯示個埋字 話我唔可以再係5分鐘之內再嘟針卡 依然唔俾我入餐廳 個個員工 都唔去睇清楚就一味趕人走希望日後要加強培訓返d員工 點用個安心出行 同埋唔好未了解件事 就趕過客人走
今日 諗住去荃灣十二味食lunch

2022-10-09