【醉吾串】無啦啦戚起條筋想食串燒,突然見到呢間開業至今都係有一致好評🌟所以專登放工走入大西北試試佢🤠.🎌時令推介 - 日本直送🎌🍴牡丹蝦 - 💰88超級大隻,肉質豐厚,肥美滿足🍤連朋友平時唔食生野試咗啖都話超好食!(可惜淨係叫咗一隻🙊) 🍴長芋 - 💰28配咗明太子、紫菜粉、芝麻係上面既淮山,望落去似發泡膠,但食落係似爽口既白蘿蔔,明太子味好出,配搭得非常好🤍 🍴大黑菇 - 💰38比預期想像中細粒咗小小,但係係濃菇味同爽口既🍄 🍴提燈 - 💰48超級特別,超罕見既食物,真係第一次見!唔講唔知原來係母雞既輸卵管同未生蛋殼既蛋黃部分,蛋黃食落去勁似鹹食既爆爆珠,有半熟流心既效果,輸卵管部分就燒至微微焦脆,非常有口感🐣.💥炸物💥🍴(真) 黑松露薯條 - 💰128自問對黑松露薯條非常有要求,呢間既黑松露薯條係我食過有史以來數一數二🤩薯條唔會好多油,就算凍咗都仲係脆。唔會好似平時一般隔離有一兜仔既黑松露蛋黃醬而係直接淋上面,仲有好多一片片刨出黎既真黑松露片,條條都好出黑松露味,真心食到一條都無得淨🍟 🍴海膽忌廉餅 - 💰48海膽餅炸到啱啱好金黃色,外脆內軟。咬落去即爆醬,超多忌廉,滿滿海膽味,非
【醉吾串】
🎌時令推介 - 日本直送🎌
🍴牡丹蝦 - 💰88

🍴長芋 - 💰28

🍴大黑菇 - 💰38
比預期想像中細粒咗小小,但係係濃菇味同爽口既🍄

🍴提燈 - 💰48
💥炸物💥
🍴(真) 黑松露薯條 - 💰128

🍴海膽忌廉餅 - 💰48
海膽餅炸到啱啱好金黃色,外脆內軟。咬落去即爆醬,超多忌廉,滿滿海膽味,非常creamy,食得出係選用新鮮靚海膽💛
🍡串燒🍡
🍴雞翼 - 💰26
超級大隻,大隻到係要一串一隻!皮脆肉嫩,超級香口。雖然食既時候凍咗,但雞肉一樣唔會死實實,唔洗點落其他調味粉都好夠味🐔

🍴雞腿肉 - 💰28
每粒都整咗小小wasabi係上面,皮脆肉嫩。

🍴雞柳 - 💰30
整咗d柚子胡椒係面,柚子味好出,有種好清新好fresh既感覺。因為係日本雞肉咬入去見到粉紅色心係正常,非常嫰口,唔會好榎🍊

🍴雞尾 - 💰26
第一次食有d似雞軟骨,雞肉彈下彈下,小小似雞肉肥膏。一串有4粒,係2隻雞既雞尾,食落幾得意🐤

🍴雞心 - 💰28
咬落微微爆汁,幾Juicy,唔會乾噌噌❤️‍🔥

🍴雞肝 - 💰30
加咗小小辣椒絲係上面,一齊食既時候可以癖咗陣腥味。非常肥美醬狀,鐘意食內臟既朋友一定會覺得好正❗️

🍴日本茄子 - 💰28
比平時一般既偏甜,食到有陣焦糖味,原來係用咗自家製西京麵豉醬,非常不錯🍆
🧋OREO 沙冰 - 💰68
🧋MOJITO - 💰78
呢間真係對得上所有好評🥳食完唔會覺得特別熱氣❕️唔係好似平時食串燒咁好重孜然味,可以食到材料嘅原汁原味。所有雞都係日本直送🇯🇵
全部醬料都係自家製,非常用心💖店舖坐得幾舒服靚裝修,仲有figure打卡牆📸超級推薦,一定會再番去食🤤🤤
味道:❤️❤️❤️❤️❤️
價錢:❤️❤️❤️❤️