2022-08-21
上星期我諗住買3杯嘢飲,我已經講得好慢,第一我要杯伯爵拿鐵,一杯鐵觀音奶茶和一杯薑汁鮮奶問佢折實幾錢,佢至話只聽到一杯伯爵拿鐵其餘唔記得,叫我講過,啲人都無心裝載嘅,叫請佢的要佢帶心和腦才好返工嘛今日21/8諗住簡單買兩杯鐵觀音奶茶,一杯薑汁鮮奶+一個膠袋,叫咗佢少甜佢無打落張收據,到取時我問佢我有講少甜但張單無打究竟有無少甜呢,佢話做過3杯俾我,簡直嘥我時間,點知返屋企睇佢原來打錯咗杯薑汁奶茶俾我,而家要倒咗佢簡直嘥我錢,我買嘢仲要逐隻字同佢做QC做校對呀? 唔係穿一隻耳環潮就得㗎,咁樣好乞人憎㗎,餐餐幫襯都做錯嘢,冇一次例外,何後必幫襯倒錢落海, 同埋佢杯杯杯蓋都吸唔實㗎就算我俾咗$0.5個膠袋費個膠袋真係廢,個膠袋未返到家都濕曬呀個底以後再喺咁無進步或改善,好難再入去幫襯,你又唔係果種做得特別好,遲啲美孚有分店,我都情願去遠啲買好過受氣,