2020-02-06
踏入第一步入呢間餐廳就好鍾意呢間餐廳,質素非凡、舒適、衞生、光猛、禮貌、招呼周到⋯⋯一直都好鍾意全日本茶的我,呢間又係可以比到我想要的東西⋯⋯✌️✌️✌️✌️✌️食物有新意又有創意💯💯拖羅蓉配米通———拖羅我至愛,用拖羅食米通,又特別,又新穎,又有口感⋯⋯米通脆而香,拖羅蓉夾埋菊🌼花仔一齊食,夠哂fresh既感覺.......!✌️✌️大🦐蝦沙律——大🦐又爽又鮮甜,配上多款蔬菜🥬🥕和水果提子🍇、有龍珠果,無花果、堤子乾、生菜及.........等等,加上日式芝麻醬,味道零捨醒胃又醒晨😋✌️✌️什錦壽司🍣——-壽司🍣、刺身壽司🍣新鮮鮮甜,擺設特別,牡丹蝦🦐大大隻,又爽又新鮮又甜😋免治🐔雞肉棒——好玩又好食😋⋯⋯搞爛雞蛋🐔🥚醬汁,配合🐔肉棒來吃,帶有蛋汁的雞肉棒零舍鮮甜好味😋⋯⋯鰻魚炒飯——-一向不太愛吃鰻魚的我,竟然呢到既鰻魚🐟炒飯令我改觀,以前我不吃鰻魚是因為覺得大部份鰻魚隨了有一種泥味和覺得鯹的味道外,樣子又不太好看,幾乎不會吃,但這裡的鰻魚飯就不同了,如果不是朋友喜歡吃鰻魚飯而點了這度菜式,也不知道這𥚃的鰻魚飯炒得這麼好吃,隨了沒有這些怪味,鰻魚又多又甜,仲係日本米,廚師👩🍳確寶炒得口感一流👍果然
食物有新意又有創意💯💯
免治🐔雞肉棒——好玩又好食😋⋯⋯