2021-10-28 186 views
本身預約咗嗰日咁啱掛8號風球:( 所以被通知取消預約所以重新喺兩個星期前就再預約改為今日去試 十分期待又興奮不過本人因工作關係冇辦法喺上班嘅時候用手機 一放工嘅時候發現呢間放題即日係三個鐘前通知話因我哋冇喺佢指定嘅時間內通知佢哋confirm appointment所以已經無故將我張枱取消 同我朋友講而家所有放題都要confirm先有得食即係淨預約係冇意思 仲叫我朋友唔好再講點講都冇意思 我哋預約左八點 七點半去到都話已經取消我地booking 仲俾埋walk-in 既人 仲叫我地退一步食十點個圍 更表明呢啲係公司policy不近人情 態度惡劣但事實係早係兩星期上網預約嘅時候已經顯示預約成功亦都冇任何話必須要再confirm booking嘅提示字眼 可能我地真係無福消受喇 我地轉場去第二間食 食食下 瀛豐又突然打黎話有位喇 真係多謝哂
本身預約咗嗰日咁啱掛8號風球:( 所以被通知取消預約
所以重新喺兩個星期前就再預約改為今日去試 十分期待又興奮