2023-11-02
👧🏻😋👅🍽✨無心插柳 愛上了榴槤😌😋-極尚大喜屋🇭🇰 觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓 🇭🇰-⛩晚市放題5pm-11pm供應, 成人早場7點離座最平$258, 我地黃金時段$308論食物款式同質素都覺得好抵! 仲要有榴槤放題⛩食物出餐好快, 張枱唔係好大但店員不斷巡查收走空碟好勤力🤣-晚市放題 $308✔️任食榴槤: 烤金枕頭、榴槤炸彈、榴槤芝士撻、泡芙、布丁、大福、雪糕✔️刺身、壽司✔️炸物、天婦羅✔️串燒、燒物✔️一品料理、煮物✔️清酒、梅酒、啤酒、汽水✔️冷盤海鮮、甜品、水果、Haagendaz雪糕-🍍🥧🍮🍤任食榴槤💯難得有期間限定榴槤放題, 食刺身之餘都順便挑戰下自己, 點知有少少愛上左😂 原來真係幾香甜, 烤熟左係唔臭, 有D似食大樹菠蘿; 最後食到好飽都叫多左一件金枕頭埋尾😋💯特別一讚佢幾款榴槤甜品唔係同一個味既榴槤餡包係唔同皮入面咁簡單, 而係款款各有特色, 例如榴槤芝士撻芝士更突出榴槤香, 布丁既榴槤味較淡, 反而香滑牛奶入面有少少榴槤清香-🐠 🍣 刺身、壽司✨刺身有油甘魚, 馬刀貝, 冰山蚌等等, 最驚喜係泰式生蝦勁鮮甜✨鹽燒三文魚腩, 火灸左口魚邊不得了必點之選, 仲有個玫瑰之戀係
無心插柳 愛上了榴槤😌😋
極尚大喜屋
🇭🇰 觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓 🇭🇰
晚市放題 $308
✔️刺身、壽司
✔️炸物、天婦羅
✔️串燒、燒物
✔️一品料理、煮物
✔️清酒、梅酒、啤酒、汽水
✔️冷盤海鮮、甜品、水果、Haagendaz雪糕
🍍🥧🍮🍤
任食榴槤
榴槤
🐠 🍣
刺身、壽司
✨鹽燒三文魚腩, 火灸左口魚邊不得了必點之選, 仲有個玫瑰之戀係花之戀變奏版, 變左用甜蝦包魚子都好好味
🐥 🐟 🍢
其他
💯北海道牛乳鮮奶卷, 芝麻雞翼, 西京燒比目魚, 鹽燒牛舌, 燒溫室甜菠蘿, 呢啲都係必點😍