2020-12-04 95 views
搭輕鐵落錯站見到哩個新商場搵到呢間咖啡店 決定改地方叫朋友過來佢話原來自己都食過呢間餐廳 個早餐係非常飽肚 咖啡亦都好飲 推介下我要咗一個mushroom egg benedict 朋友就要咗個green breakfast佢個餐非常飽肚 炒蛋 大啡菇 牛角包 牛油果仲有薯角同沙律 有d健康又有d邪惡 但超令人滿足至於我個egg benedict 都係高水準之作 流心蛋配有大啡菇 煙肉 牛油果仲有牛角包同薯角 估唔到咁都搵到間好味小店 重點係我地幾欣賞佢杯咖啡 咖啡味道合我地二人口味 我哋嚟到嘅時候都好多人 食物同飲品都要等耐少少 不過岩晒我同老友慢慢吹水