2016-04-05 537 views
今晚係荃新天地晚餐,行過“我鐘意”正睇緊餐牌時。門口仕應好禮貌地介紹:set dinner第二份係半價!!咁未試過就入去試吓喇!!星期一至四都有唔同優惠架!!我同男友點了兩個set dinner!我地各自加十蚊就轉要周打蜆湯同黑松露忌廉湯!周打蜆肉果然好多蜆,黑松露湯望落好飲稀稀地,但飲落味道又唔錯,有陣陣黑松露味!!蒜蓉飽亦夠熱夠脆!讚煙三文魚薄餅,最愛有火箭菜,而且每格薄餅都有煙三文魚上面,夠熱夠脆,再讚咸豬手開頭都有點擔心。因見食評話好咸,但我同男友都覺得啱啱好,加埋蜜糖芥末醬,好好味好夾呀!就連配菜都係熱既。讚呀加錢轉飲埋熱果茶,我就喜歡佢唔太甜,少少酸可解油膩。但可能會有人覺得唔夠濃!!最後埋單264。兩個人唔算貴。仲要好飽,攪到想試甜品都唔得。下次要再黎喇!!最後,餐廳唔多人,可能係閑日喇,服務好好,食咗餐舒服既晚餐
星期一至四都有唔同優惠架!!
我同男友點了兩個set dinner!
蒜蓉飽亦夠熱夠脆!讚
最後,餐廳唔多人,可能係閑日喇,服務好好,食咗餐舒服既晚餐
2016-04-05