2010-12-02 86 views
自從上次响街巿食過一次lunch 覺得超唔掂之後, 就再無興趣試晚飯. 尋晚都係因為友人話有間羊腩煲好正, 所以先破例去試, 點知去到果個人又話唔記得咗食過邊間, 於是就求其揀咗一間嚟試1) 羊腩煲+生菜 $120 - 整體嚟講ok, 但唔係最好味, 羊腩本身唔太羶, 反而唔濃唔淡o既汁就有少少羶味, 羊肉唔肥皮好乾淨無毛, 可以連皮都食埋, 而支竹同生菜份量亦好多, 所以價錢合理2) 西檸雞 - 皮炸得香脆可口, 雞本身都好滑, 西檸汁調較得啱啱好, 略帶少少酸, 如果唔夠酸又可以篤埋d檸檬喎, 不錯小菜白飯x1 + 大可樂x12人共消費 : $180

白飯x1 + 大可樂x1

2人共消費 : $180
2010-12-01
$90 (Dinner)