2023-03-15
🧡Please follow my IG : orororenji☆ 𝘾𝙧𝙪𝙞𝙨𝙚 𝙍𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩 & 𝘽𝙖𝙧北角北角邨里1號香港維港凱悅尚萃酒店西座23樓✦ Corn Salad除左粟米,入面仲有車厘茄、烚蛋、蘿蔔絲咁,酸酸辣辣咁都幾得意。✦ Korean Fried Broccoli呢個炸西蘭花係包左粉漿再去炸,然後出面個味有d似炸雞隻甜辣醬,又幾有趣。✦ MR Angus有d似巴東牛肉,個汁撈飯幾好味,牛肉好淋又有肉味,好食!✦ Tiger Curry虎蝦好大隻勁彈牙,呢個咖哩少少辣好惹味,撈飯都正。✦ Cacao & Coconut出面係d可可脆片,下面2舊係朱古力包住椰子雪糕,好好味,為呢一餐畫上一個完美句號。✦ Free flow而家到到3月31日,只要lunch黎叫午市套餐,係Ig到出post打卡,follow, tag餐廳同location就可以有free flow,汽酒白酒紅酒都有,岩晒我呢d酒鬼♪(*^^)o∀*∀o(^^*)♪之前黎食過晚餐,覺得食物質素好服務又好,仲要有海景,所以襯有時間就黎試埋Lunch,呢到Lunch set分左High Rollers
☆ 𝘾𝙧𝙪𝙞𝙨𝙚 𝙍𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩 & 𝘽𝙖𝙧
北角北角邨里1號香港維港凱悅尚萃酒店西座23樓
✦ Corn Salad
✦ Korean Fried Broccoli
✦ MR Angus
有d似巴東牛肉,個汁撈飯幾好味,牛肉好淋又有肉味,好食!
✦ Tiger Curry
虎蝦好大隻勁彈牙,呢個咖哩少少辣好惹味,撈飯都正。
✦ Cacao & Coconut
✦ Free flow
之前黎食過晚餐,覺得食物質素好服務又好,仲要有海景,所以襯有時間就黎試埋Lunch,呢到Lunch set分左High Rollers同Savory Bowls,價錢有d分別,前菜選擇係一樣,然後就係個main嘅選擇唔同,但一樣都係跟個飯,我就係揀High Rollers set,有興趣可以望下尾圖menu。