2024-09-04 315 views
最好係食咩吾洗諗🥢樣樣有🐔🥘雞煲打邊爐,疏菜肉類飲品樣樣有,任食又可以揀啱自己份量😋食多又得✌🏻食少又得,價錢超值,吾會OVER BUGET🪙🥢平日晚上一位$178 算是很化算,惹味至尊雞無限加雞,有小中大辣🌶️又可以先小辣後大辣,食完雞加湯底慢慢烚🫕我吾算大食所以特意同服務員講每款份量少少,可以食多D款式🥦🍆🍅🥕🍠雜菜都食左三款😍🥓牛肉很新鮮,比較少有既海帶,豬潤,蜂窩豆腐配料我都叫雙份🍽️🧃飲品除左多款罐裝汽水提供,亦有自家製飲品豆漿羅漢果菊花,或者傳統凍檸茶凍檸水都有,全部都係任飲🌟支持本地店🌟服務很好又快捷🌟環境乾淨

2021 views

🌟支持本地店