2023-06-08
小鍋霸係鍋霸副線﹐主打台式養生火鍋🍲佢同鍋霸一樣,都係主推無限時任食🍴望望menu,有超過60款配料、牛肉以及海鮮任君選擇,超吸引!有15款湯底任你揀,必食推介有台式麻辣湯底系列;我地今次就選擇左清甜嘅蟲草花桃膠湯,夠哂滋潤養生!如果想試鴛鴦鍋🍲另外加$48就可以~Lunch 胃口細細,所以我地試左最平嘅$308套餐有Prime Grade🐂牛肩胛肉同埋🇪🇸西班牙無激素🐖豬肉片有別於傳統火鍋店要出去飲品櫃自取小鍋霸採用QR Code 落單,有多款台式特飲任飲🍹有專人沖調好再送上檯~打邊爐點少得嗌我至愛嘅手打滑😋花枝滑🦑encore左3次;同時我地都試埋較少見嘅墨汁墨魚滑,鮮味足之餘又有層次,可以一試!😌另外是日海鮮係蜆同海蝦;餐廳會不時會更換、輪轉海鮮menu~最尾食完每人仲有一杯雪糕,有 Mõvenpick/Häagen-Dazs 🥰可以揀,夠哂滿足!
佢同鍋霸一樣,都係主推無限時任食
有15款湯底任你揀,必食推介有台式麻辣湯底系列;
我地今次就選擇左清甜嘅蟲草花桃膠湯,夠哂滋潤養生!
如果想試鴛鴦鍋🍲另外加$48就可以~
Lunch 胃口細細,所以我地試左最平嘅$308套餐
有別於傳統火鍋店要出去飲品櫃自取