1K
2022-11-18 2218 views
#旺角 @umami_shabushabu🔮去附近買完水晶, 同閨蜜打邊爐, 任飲任食的最啱我哋! 🐄牛の館位於朗豪坊對面的商場, 很多養生湯底選擇!120分鐘特選牛肉無限量供應, 分4級: 精選、特選、特優、極上, 價錢由由$218 ~ $428!我們選中價的, 特優 $338, 星期五至日 +$10! 入座前先選好湯底, 來個椰子泉水雞! 🥩推介: SRF 和牛肩胛肉、牛小排、牛板腱、牛頸脊、一口牛、封門柳、白豚肉、牛五花、豚花、花雕醉雞全部都有 order, 再來西班牙白豚肉、玉米牛肉雲吞、沙嗲金菇牛肉餃、蛤蜊、海蝦等, 以QR Code 落單, 全部無漏單! 牛肉質素還真不錯, 油脂均勻, 肉質嫩滑, 肉味香濃! 豚肉都不要錯過, 全無羶味! 🍄沙嗲金菇牛肉餃, 真係好多金菇, 貨真價實! 餐廳還分有熟食區、炸物、水果、飲品及甜品等區域! 🍦好開心竟然有 Movenpick 雪糕食, 仲可以自己調配飲品, 任加奶蓋、珍珠、芋圓…好味又好玩! btw, 店員表示餐廳由專業Omakase職人主理,秉承「以大眾化價錢提供高質素美食」的理念,務求感動每個味蕾。好有誠意! ...📍牛之館
#旺角 @umami_shabushabu
🔮去附近買完水晶, 同閨蜜打邊爐, 任飲任食的最啱我哋!

🐄牛の館位於朗豪坊對面的商場, 很多養生湯底選擇!

🍄沙嗲金菇牛肉餃, 真係好多金菇, 貨真價實!

餐廳還分有熟食區、炸物、水果、飲品及甜品等區域!

📍牛之館
🚦旺角砵蘭街240-244號文華商場(MPM)1樓C1號舖
#牛の館 #UmamiShabushabu #日台火鍋放題 #120分鐘任飲任食 #SRF和牛 #高CP值之選
#foodies #hkfoodie #igfood #hkfood #greatfood #foodblog #foods #food #foody #foodieHK #美食 #香港美食 #食 #食評 #吃貨 #食好西 #相機食先 #instafood #instagood #ilovefood #yummy #gourmet
Type of Meal
Dinner