2018-11-10
自從同朋友食過一次之後,一直對呢間餐廳都念念不忘😊,皆因呢度環境好🙏🏾,食物好👍🏾,服務好👍🏾。Eat Me Bar & Restautant 位於油麻地譽發商場5樓,油麻地A2出口一出,行幾分鐘就到,非常方便就腳😆。今日終於都忍唔住同老公再黎品嚐一下呢度既晚餐。餐廳入面有一部好大既projector,播放住一d既mv,非常之有氣氛,岩哂情侶黎食💑想食既野實在太多,但可惜個肚容納唔到咁多,經過精心之選下,最後叫了慢煮頂級安格斯肉眼扒 $158本身好想叫威靈頓牛柳,可能今晚太多客,而我又晏左去,我想叫既時候已經賣哂了😭😭😭,細心一睇,原來佢每日限量供應的🤦🏿♀️,下次要食既話,真係要襯早了😅😅所以退而求其次,叫左慢煮頂級安格斯肉眼扒,塊扒仲大過我塊面😱😱,真心誇張。牛扒好香牛味,食既時候仲有小小黑椒味。肉質也非常嫰。法式鵝肝多士 $98一客有3件,多士竟然有拳頭般大,而且比想像中大件好多好多,鵝肝好肥美,油脂味香濃,多士非常香脆,我再個人都忍唔住食左2件😅😅水牛城雞翼$68雞翼一向係我既大愛,所以無可能唔叫黎食🤭🤭。雞翼一客有6隻,雞皮炸到脆卜卜,而脆雞皮上加上水牛城汁,酸酸甜甜,帶有一
慢煮頂級安格斯肉眼扒 $158
所以退而求其次,叫左慢煮頂級安格斯肉
法式鵝肝多士 $98
水牛城雞翼$68
雞翼一向係我既大愛,所以無可能唔叫黎食🤭🤭。雞翼一客有6隻,雞皮炸到脆卜卜,而脆雞皮上加上水牛城汁,酸酸甜甜,帶有一點微辣,非常惹味🤤🤤🤤。
Orea脆脆特濃朱古力 $38
飲品既色系有多重既層次,由淺而深。飲落第一啖,oreo 既朱古力味散發喺口中,oreo味散左之後,繼而香濃既朱古力味停留喺口腔,多重朱古力享受👍🏾👍🏾
由於今次食唔到威靈頓牛柳既關係,下次一定會再encore🤤🤤