2016-05-05 718 views
今晚其實是為煲仔飯而來的~朋友介紹到話咁正!山長水遠都要黎試試啦~~首先叫左碟涼伴小食 貢菜~真係第一次食!食落好有口感!質感似菜脯咁爽爽脆脆~而且有麻辣味道!非常惹味~15蚊真係絕對值得一試!一路食一路飲啤酒~~一絕!!而且聽店員講貢菜好有益又健胃又補腦又可減肥!!麻辣水煮魚~大大碟!配料又夠多~豆卜,芽菜,雲耳吸收哂麻辣味~~非常正!大魚煮得好滑~肉質又樕!唔會乾爭爭!108蚊咁大碟真係非常抵食招牌煲仔飯~我叫左田雞肉餅雙拼!嘩~~真係勁好味!煲仔飯靈魂係飯焦,呢度絕對交到貨!好有煲仔飯既香味!肉餅田雞又入味!加埋d葱花食真係太吸引了!
!一路食一路飲啤酒~~一絕
!!而且聽店員講貢菜好有益又健胃又補腦又可減肥!!

招牌煲仔飯
  • 煲仔飯