2022-05-23 48 views
今日真的十個忙🥲,一早返到公司收拾細軟就趕住去見客🏃‍♀️🏃,戰鬥完一個早上後已經係下午兩點,係柴灣區又唔知食咩好🤦‍♀️,唯有去熊貓小雲吞🐼 @pandawonton_hk 買個辣辣🔥外賣返公司食。既然都一場嚟到,順便係自助櫃拎樽香脆花生🥜買返屋企當零食😋💎 麻辣雞絲手工涼皮 $38有涼皮,青瓜絲,芫荽,花生,黃豆,菜甫。我揀咗中辣。涼皮沾上麻辣汁後很入味。配上清爽青瓜絲及脆口的花生,夠麻辣之餘口感一流。💎 黑醋涼拌木耳 $20黑醋味香濃,木耳爽口,很開胃的小食。💎 涼拌松花皮蛋 $22皮蛋不腥不澀,好吃又解饞,香辣過癮,風味絕佳。💎 卜卜脆炸鮮蝦雲吞(8粒) $28雲吞細細粒易入口,皮薄餡多,即包即炸,新鮮香脆。人均消費💰 : $ 54總結✍ : 麻辣惹味,價錢划算。

既然都一場嚟到,順便係自助櫃拎樽香脆花生🥜買返屋企當零食😋

💎 麻辣雞絲手工涼皮 $38

💎 黑醋涼拌木耳 $20
黑醋味香濃,木耳爽口,很開胃的小食。

💎 涼拌松花皮蛋 $22
皮蛋不腥不澀,好吃又解饞,香辣過癮,風味絕佳。

💎 卜卜脆炸鮮蝦雲吞(8粒) $28
雲吞細細粒易入口,皮薄餡多,即包即炸,新鮮香脆。

人均消費💰 : $ 54
總結✍ : 麻辣惹味,價錢划算。
2022-05-23
$54 (Lunch)