Hiring
$60-$75
Hourly (Negotiable)
燒三文魚天婦羅御膳御膳很豐富,打卡都好睇。燒三文魚有兩塊,入口香軟,不會柴口,魚皮煎得香脆,仲要有大大粒三文魚子,好鮮美。迷你天婦羅有炸蝦,唔洗加錢的,蝦肉爽口,仲有南瓜,菇菌,板豆。前菜味噌浸漬茄子,老公話很清爽,仲有麵豉湯,香軟白飯,成個御膳車海老壽司卷坐吧檯可以見到師傅直接在我面前做壽司,新鮮炸蝦放係壽司盒一壓已經定形。上枱後,見到炸蝦好大隻,壽司飯香軟,炸蝦香脆,上面仲有粒粒新鮮的三文魚子,口感豐富。野菜天婦羅盛盒超喜歡他們的天婦羅,盛盒有菇菌,南瓜,茄子,西蘭花,脆漿有麻香味,就算食蔬菜都好好味。我們無叫飲品,因為黑茶夠養生,茶杯內有黑豆,味道香濃,很解膩。
燒三文魚天婦羅御膳

車海老壽司