2016-08-15 3559 views
經過太子嘅呢間燒味家族,比一般嘅燒味舖黎得新派同乾淨,一眼就睇到呢個燒排骨好似幾抵食,$48一條骨,如果去意x屋果啲唔係$188就$198,相比起真係幾抵食另外就係燒腩仔$38一條,睇落就好似好好味,所以買左一條返屋企加送返到去肥妹女人急不及待打開個盒,明正言順咁偷左一條燒排骨黎食,跟手比左啖我咬,話我同佢係共犯喎排骨肉質不至於好稔,有啲咬口,加埋舖頭有啲燒汁,咁嘅價錢,同意x屋果啲有得揮燒腩仔喺長途車程下,有啲凍左,不過表皮仍有啲脆口,相信新鮮食一定好好味,而佢嘅肉同肥膏分佈均勻,送飯一流下次買埋個燒豬脾試下先
下次買埋個燒豬脾試下先
  • 燒排骨