終於等到我期待已久嘅安平燒肉!今日我試咗M5和牛餐,真係超正!呢個套餐有104款食物任叫,根本係食肉者嘅天堂!7:30pm前離座只需$358,真係好抵食!😋 燒肉之前,記得調好醬料,呢度有12款唔同嘅醬汁,例如招牌黃金醬、蒜味鹽醬同椒麻口水醬等。推薦黃金醬,搭配鮮蔬菜汁同台灣麻醬,味道清新又有甜味,食咗真係唔會失望!🥗特別推介:芝士燒地瓜!係蕃薯泥配芝士,大火燒5-8分鐘,燒完之後蕃薯香甜得嚟,芝士更係拉絲,食落去口感超正,真係唔可以錯過!🧀🍠套餐必食限定項目:嚴選牛舌芯,口感爽脆,彈牙又柔嫩,每位客人仲可以獲贈2條,真係太好啦!牛肉選擇多到唔得了,包括澳洲M5和牛、安格斯牛小排同SRF極黑一口牛,無論係口感定鮮度都係一流!😍海鮮方面亦都好新鮮,有超彈牙嘅虎蝦、鹽蒜燒生蠔同鮮甜嘅帆立貝,絕對唔可以錯過!另外,墨魚香腸鮮嫩多汁,小食例如涼拌鴨舌同酥嫩鹽酥雞都好好味!🍗最後,搭配一碗安平蝦拌飯,櫻花蝦、香蔥同海苔嘅獨特風味,令整個晚餐更加完美!餐廳飲品選擇多,佢哋嘅自家製冷泡茶真係清爽可口,飲完一試成主顧!🍹總之,安平燒肉嘅M5和牛餐真係值得推介,無論係食物多樣性定價格實惠,都令我好想再嚟

總之,安平燒肉嘅M5和牛餐真係值得推介,無論係食物多樣性定價格實惠,都令我好想再嚟!下次一定要約埋朋友一齊嚟食!🎉