2025-01-23
食肉獸最Like就係食放題,一次過滿足你2個願望🔮,一邊嘆燒肉,就一邊Shabu Shabu!想追求高質嘅和牛,梗係揀最豪嘅A餐🌟,超過140品任食選擇,真係多到食唔晒!🌟 A餐 ─ 薩摩和牛放題 $658/位一入座即上一份薩摩和牛拼盤🐄啲肉都算幾靚仔,有齊西冷、牛肩胛肉、牛胸腹肉等各個部位。店員會即刻幫你起埋個壽喜燒鍋🍲,然後就到自己郁手嘅時候喇!薩摩和牛同各款牛、雞、豬肉可以無限追加📱,薄切嘅適合打邊爐,而厚切嘅就隊晒落去燒,好彩有120分鐘食,真係食到我好忙呀🤣!🦀 甲羅燒日本會搵到,喺香港餐廳都幾罕有。蟹蓋入面有蟹膏、蟹肉同特製嘅味噌,只要將附送嘅蛋漿撈入個蟹蓋,然後燒熟佢就食得🔥。食落似係蟹味蒸蛋再帶啲燒烤味,都幾特別!🦐 海鮮:生蠔、虎蝦、鮑魚、帆立貝通通任食🍢 炸物:炸墨魚餅、南瓜薯餅等等,我就最鍾意個甜蜜蜜番薯條,炸得超脆好味呀✨!🍨 甜品:有日本明治雪條,不過最推介都係榴槤雪糕👍🏻,唔係太甜好清爽,我都食咗兩杯哈哈!
🌟 A餐 ─ 薩摩和牛放題 $658/位
一入座即上一份薩摩和牛拼盤🐄
🦀 甲羅燒
日本會搵到,喺香港餐廳都幾罕有。
🦐 海鮮:生蠔、虎蝦、鮑魚、帆立貝通通任食