三個人去食晚飯,正門比較難搵,但絕對明白。銅鑼灣寸金尺土,枱與枱的距離實在太近,雖然燈光暗幾有情調,一對對的需要輕聲細語,否則隔離枱清楚聽到。冷氣比較凍,但也沒辦法,因為可用樓面空間不算太多。食物價錢絕對合理質量好,性價比高,夥記們好殷勤咁幫你倒水,反應快專注力高。叫咗西班牙乳豬,好食。另外叫咗個"黑松露伊比利亞火腿羊奶芝士比堅尼吐司”。全因為畀個名字吸引,但係沒有留意到,字數多不代表份量多,所以最多份量嘅係"吐司",而唔係之前嗰啲嘢。佢又有送餐前麵包,好食。我哋又叫咗個焗薯。所以好多碳水化合物食到飽曬,本來諗住叫甜品,之後飽都冇叫到。下次去會睇清楚,要多啲肉類同菜類。因為今次真係太多碳水化合物。

2023-10-15
$180 (Dinner)