2018-06-22 1118 views
呢間以前幾好,呢幾年係差咗啲,啲炒粉,麵,飯ok嘅! 小菜就麻麻地lu, 不過呢度啲燒鵝真係唔差,我好多時嚟食會叫燒鵝,干炒牛河,召盬九肚魚……其他小菜始終感覺一般今日都幾多人,我同女友好彩見有張未有人執嘅枱就坐lu, 跟住示意位四眼呀叔執枱兼寫嘢,佢有啲悔氣,抹枱抹少一平方呎……污槽麻……剛响我同女友之間一撻水同米粒,咪叫佢抹埋呢忽囉(我唔係呼呼喝喝嘅), 典知佢黑住臉抹枱時有心定無意將嗰個位啲米粒同水彈向我,仲加句"越抹越污槽呀" 未及落單頭也不時便行咗去(之後有嘢想要,呢條四眼叔都係望到扮嘢行咗去。 幫我落单位長頭髮年紀幾大吓嘅女人就唔錯,幾親切又勤力收银姐姐都幾好今日食四樣嘢如下: 1) 燒鵝例牌: 有肶有背至正,滑香,堆介2)馬拉盞炒通菜: 唔係咁熱無鑊氣,味都ok, 汁多咗3) 召鹽雞軟骨: 好多粉,而且無乜味4) 胡椒蝦: 望落似薑葱炒蝦,不過幾好食

。 幫我落单位長頭髮年紀幾大吓嘅女人就唔錯,幾親切又勤力

收银姐姐都幾好

今日食四樣嘢如下: