2008-07-31
2008年7月30日下午12:20 見佢新開咪同D同事去試下囉! 勁”賴”嘢啦!我要熟牛肉米線差#1 點解米線都要+2蚊, 我唔想加, 佢又無米粉, 河粉太肥啦! 無法焗加2蚊差#2 唔包嘢飲都要30蚊, 我+2蚊米線 = $32蚊食垃圾差#3 牛肉似超硬紙皮, 我從來無食過噤難食O既牛肉米, 一個完全無技巧O既食品, 可以整到噤難食, 實在難得差#4 我只係食咗2小片牛肉, 餘番3~4片大O既, 個似係股東O既待應收走時, 完全唔會問下你個菜有咩問題, 難得的”好”待應, 請人/找PARTNER的人”應記一功"差#5 一有人入嚟D熱風就係噤谷入嚟, 食一個LUNCH, 大大話話冰火十幾次, 我地已經坐店中間唔近門口, 近門口D人咪重慘, 都唔係第一間架啦, 門口一定要放吹風機, 只要D股東肯細心D自己坐係到諗下客人有咩FEELING, 唔應該有呢一個錯.除咗我果個差嘢之外, 同事個雞絲撈檬同老細個豬扒蛋飯+三色冰, 佢地同聲表示”難食/飲”請我都唔會食第二次! 連小巴黎都好過佢x10
我要熟牛肉米線
請我都唔會食第二次! 連小巴黎都好過佢x10