2019-09-02 649 views
巧手磨米腸$13腸粉呢家野我就超級有心得既, 腸粉最重要粉皮最緊要薄得黎分明, 而且要夠滑,粉漿要有米香味,如果唔係就唔算係一碟好腸粉。 巧手製作既巧手磨米腸幾乎有哂以上既必要條件, 薄得透光之餘,仲一片片的非常分明, 食起黎份外過癮! 夠哂米香既粉漿,加埋醬油一齊食,十分滋味, 真係食得好開心呢!日式牛肉肉夾饃$19日式牛肉好多時大家都只會諗起 吉吉家, 但真係估唔到巧手製作既日式牛肉做得咁好, 牛肉比較厚切, 雖然連汁煮但反而又無柴皮硬掘掘既感覺。用好似白饅頭一樣既包夾著牛肉, 部分汁料索左入包入邊, 十分惹味, 令人想大啖大啖咁食左佢。 有埋洋葱夾係入邊, 爽口得黎帶少少甜甜地, 真係比吉吉家煮得更好食。 痴線, 邊有咁好食既夾饃?!巧手製作是一間必要推薦的食店, 非常高性價比呢!
巧手磨米腸$13

日式牛肉肉夾饃$19