2021-09-16 253 views
黃店成日俾人話垃圾 無可否認有啲真係um住良心都讚唔落嘅 但係呢間真係可以令黃店拉返唔少分數💛 無論佢嘅吉列牛 定安格斯都一樣咁出色 朋友order左板燒吉列牛 我就order左板燒安格斯 跟住可以自選加配定食 定食包一碗飯素飯 一隻流心蛋 同一碗湯 如果細食嘅 可以淨係加一個定食同朋友share又得 佢嘅牛唔似平時果啲板燒一大舊要自己切 佢係已經切好哂一片片🥓🥓size厚薄適中 所以燒果時比較易控制 石板面都預備好一舊牛脂俾你搽下塊石 等佢無咁易痴底 個吉列牛 外脆內軟 而個安格斯 油脂分佈平均 未去到入口即溶咁誇 但係牛味都十分濃郁 配合埋個飯素飯 真係食多碗🍚都仲得 而隻糖心蛋🥚都十分入味 生熟控制剛好 成個餐都令人十分滿足 而家無得去日本 不妨去呢度食餐飯 當去左個小旅行都好啦😎