食物質素:👉🏿古琴酒糟烤北京填鴨呢間餐廳都係片皮鴨界中尚算有d名氣,不過真正食落就比較普通。叫左半隻份量都ok,三個人食都可以每人食4塊左右。賣相唔錯,但係就欠缺鴨油香味,就算一塊餅皮加兩塊鴨皮同肉都無嗰種油香係口腔爆發既感覺。而且可能整定,上菜時已經凍曬。值得一讚係餅皮非常煙靭,仲要有蒸籠焗住,可以保持餅皮既溫度,係難得好食既餅皮。👉🏿鐵板蔥爆牛肉比普通更加普通,完全無蔥爆既感覺,似炒完擺上鐵板。香味欠缺,似普通茶記味道。👉🏿瑤柱蛋白炒飯味道都可以,炒得乾身同有粒粒分明既感覺。驚喜係瑤柱既份量都幾多,每一啖飯都食到幾多瑤柱。口味較清淡,無咩香味,整體普通再好d。服務質素:普遍員工都友善有禮,不過收食物速度都幾快,有時都未食完就問定可以收得未,少少趕客。環境:環境都乾淨,地方唔大,可容納人數唔多。
食物質素:

👉🏿古琴酒糟烤北京填鴨

👉🏿鐵板蔥爆牛肉

👉🏿瑤柱蛋白炒飯

服務質素:

環境:
環境都乾淨,地方唔大,可容納人數唔多。
瑤柱蛋白炒飯
鐵板牛肉