2018-08-24 93 views
好耐冇嚟過諗住求其食啲嘢,又去返呢間餐廳,入到去裝修冇變啲人一樣都好有禮貌,諗住求其叫個粉食,有個哥仔話不如你試吓佢哋午餐牛扒飯,咁反正都唔知食乜,咁就試吓啦!個賣相好得意有隻兔仔茄,冇諗過呢啲餐廳都會整啲咁可愛嘅嘢🐰佢件扒超大件出乎意外,件扒好鬆軟,味道剛好,仲怕我食唔哂,點知我食哂個老闆仲問我好唔好食?呢個係佢哋師傅特製,佢仲話好食多啲黎食,比多啲意見佢地,而家仲有呢啲甘有heart 嘅老闆,真係冇得頂,我都唔客氣講下我嘅意見講食物👌不過啲裝修就。。。個老闆面紅紅都話會架,會裝修,依家主要搞好啲食物先,佢仲話你地啲客仔要多多支持。講真心,都值得試下,下次再黎我都會再試下
佢件扒超大件
出乎意外,件扒好鬆軟,味道剛好,仲怕我食唔哂,點知我食哂
黑椒牛扒飯
2018-08-24
$50 (Lunch)
黑椒牛扒飯