新都城其實有牛摩同埋日牛、自從食過裝修完之後既牛摩就完全唔想返去食日牛!⬇️之前八月因為有員工確診開返之後有折、之後九月下午又免加一,而家十月變返正常價而且超級多人、下午兩點幾去仲全場一半學生哥。午市任食豬牛雞最平$105再加一,即係$115.5一個人埋單算好抵!如果唔揀任食就咁一盤肉應該平廿幾蚊。⬇️入場之前揀湯底同價錢、一坐低自動波會上一盤豬一盤牛同揀好咗嘅湯底,如果想食雞就要出聲叫但好鞋所以冇再叫過。佢嘅牛肉都幾靚感覺好過日牛、好多枱包括我地都有 Refill 牛,豬肉就冇牛肉咁好食!⬇️出面攞嘢食一定要戴口罩、選擇好多成日都唔一樣,有貢丸牛丸粒豬肉丸粒仲有冰豆腐甚至腐皮結、總之選擇係比起日牛多好多。而且佢有沙律菜、蕃茄菠蘿粟米海草同螺肉冷烏冬任拎,嘢飲有冰沙有咖啡茶亦有汽水!⬇️甜品一樣精彩、雪糕有朱古力味同牛奶味另外又有泡芙同小蛋糕!性價比真係好過日牛,始終多選擇太多。湯底亦都有好多款、港式蕃茄酸酸地,每次都叫壽喜燒甜甜地豉油味。仲有乜嘢越式牛肉湯下次可以試、之前試過咖喱湯亦好香!⬇️⬇️而家嘅一兩個人座位就比較貼、不過如果三四個人都好坐既。有啲位係獨立鍋而有D就一個鴛鴦鍋任君選擇,服務

⬇️
而家嘅一兩個人座位就比較貼、不過如果三四個人都好坐既。有啲位係獨立鍋而有D就一個鴛鴦鍋任君選擇,服務唔差既你再叫肉都好快上!
2020-10-05
$115.5 (Tea)