2024-04-26
召喚牛油果愛好者!🔖Taco💰99呢到嘅Taco可以比客人選擇唔同嘅玉料,而我哋今次揀咗嘅就係雞肉😋然後再夾雜住牛油果醬、洋蔥粒同蕃茄粒😍一啖咬落去,絕對係超滿足!不過個餅皮就會偏軟身啲,餡料比較容易跌出嚟,食嘅時候就要小心啲🙈💫推薦指數: 8.5/10🔖Super Nachos 💰158Nachos同樣都係可以揀唔同嘅肉料,而我哋同樣都係揀咗雞肉🐣同埋份量都好多㗎🥰有滿滿嘅牛油果醬、蕃茄粒同芝士🤓個人認為呢個taco冇喺出面食到嘅咁濃味,相對較為清新啊😙💫推薦指數: 9/10🔖Slow Cooked Beef Cheek Barbacoa💰189超細嫩嘅慢煮牛肉配上濃郁嘅牛肉湯,呢道墨西哥菜味道相當唔錯啊😚感覺有啲似台灣嘅牛肉麵啊🤣呢道菜式仲配咗洋蔥同芫荽🌿我哋先將呢啲配菜擺入牛肉湯入面,然後再將牛肉夾喺墨西哥玉米餅內,最後蘸上醬汁,味道同口感都非常有層次!💫推薦指數: 8/10🔖Homemade Churros💰78Churros可以算係我其中一款好鍾意食嘅甜品🫶🏻呢到嘅Churros外脆內軟,仲帶有少少煙靭嘅感覺🙈一上枱嘅時候已經聞到好香嘅玉桂味,食嘅時候再加上濃稠嘅朱古力
🔖Taco
💰189
💫推薦指數: 8/10
🔖Homemade Churros
💰78
Churros可以算係我其中一款好鍾意食嘅甜品🫶🏻呢到嘅Churros外脆內軟,仲帶有少少煙靭嘅感覺🙈一上枱嘅時候已經聞到好香嘅玉桂味,食嘅時候再加上濃稠嘅朱古力醬,自然就更加滋味啦☺️
💫推薦指數: 8/10