📍 盔匠 (沙田)沙田石門安群街3號京瑞廣場1期地下G06A號舖第一次黎石門見到呢間餅即叫即製,引來好多人圍觀,師傅將個餅搓完之後直接用手放入個鍋到度烤,個餅望落脆卜卜咁好想試😋😋👉羊肉鍋盔 💰$45😋😋😋😋.5/5佢有好多未到,我問師父邊個最推薦佢介紹咗羊肉俾我,餅面有好多黑白芝麻,一咬好酥脆又香口,羊肉餡料勁惹味,真係好好食喎!!淨係睇淨係睇店主將麵團壓扁再徒手放入個鍋度烤,都值回票價!!真心勁👏🏻👏🏻👏🏻👉 夏威夷果牛油果乳酪奶昔💰$44😋😋😋😋.8/5呢個真心正,超級好飲,好真材實料!!!牛油果乳酪奶昔係飲落Creamy,,店主用成個牛油果回打出黎!!重點面頭佈滿曬開心夏威夷果粒粒同牛油果,飲每一啖都充滿了幸福嘅感覺🥹🥹🥹🥹👉 今厚切乳酪方塊 💰 40/10粒😋😋😋😋.5/5有好款既味道揀,例如有原味,原味整成麻雀嘅形狀好得意、紅絨芝士國、火龍果 、水蜜桃、朱古力、藍莓、士多啤梨,唔會好甜,同埋鮮果嘅味道都好出,唔錯👍🏻回頭: Yesyes,食物即叫即整,讚!而且佢每樣嘢都係誠意之作,味道仲超好!我一定會再嚟😋
📍 盔匠 (沙田)
沙田石門安群街3號京瑞廣場1期地下G06A號舖

👉羊肉鍋盔