放飯成日經過都會聞到好香既越南河味👍🏻佢長時間都有條人龍排隊等位,但好彩流動得好快,又會叫你排住隊寫定食咩,一有位一坐底,幾分鐘就已經有得食😬-依間果然係米芝蓮推介,個牛肉河食落超有驚喜👍🏻唔知牛湯油實質姐係咩,但食到好香牛油味🤩而且佢既河係超級滑又唔會太淋😋可惜麵底偏少有啲唔夠喉,下次去我應該會再加extra河粉-另外朋友叫左燒豬肉檬,都幾欣賞佢個燒豬肉燒得好香幾唔錯☺️如果有得散叫就好喇😢我本身冇咁鐘意食檬粉,試左朋友少少佢啲檬粉都唔差嫁💁🏻‍♀️-價錢雖然都偏貴,但返工壓力大麻🤷🏻‍♀️係要食下好野開心下🙊

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch