2023-08-20
牛牛燒肉🐮🥩牛匠石燒以石板燒肉為主打,可以增加肉味,以更傳統嘅方法燒肉🤩🥩安格斯牛小排($188)有配埋牛脂肪可以用作牛油之用,令牛味可以更濃更出,牛小排本身牛味好重,加埋牛油,可以有雙重享受😍🐮👅鹽蔥薄切牛舌($118)好靚嘅牛舌,入口好香濃,一啲都唔韌,大概每面燒10秒左右就食得啦。仲可以包埋鹽蔥一齊食😋🥬🧄生菜蒜片特別加菜享用,可以減低油膩感,將啲蒜片燒一燒,吸收牛香,包埋一齊食更好食🤤🐙🦑🦐日式海鮮煎餅($78)可以食到日式大阪燒嘅味道,香脆可口,每一啖都食到海鮮,有魷魚、蟹柳等😍🍚🦐味素飯好足料嘅日式味素,味素係帶點咸,更令平平凡凡嘅白飯,添上一番風味,鐘意食櫻花蝦嘅朋友一定要揀💯🍜湯烏冬稻庭烏冬配鰹魚湯,湯底濃郁,味道岩岩好🤣-🍹飲品方面,我地叫左以下兩杯🙊🍍🍓🫐牛匠彩虹水果茶($68)份量十分,有多款水果,完全夠兩個人飲,性價比高👍🏻🧋芝士奶蓋四季春($38)芝士奶蓋味唔算好濃,反而茶味較出🤪
🥩安格斯牛小排($188)
🐮👅鹽蔥薄切牛舌($118)
🥬🧄生菜蒜片
🐙🦑🦐日式海鮮煎餅($78)
🍚🦐味素飯
🍜湯烏冬
稻庭烏冬配鰹魚湯,湯底濃郁,味道岩岩好🤣
🍹飲品方面,我地叫左以下兩杯🙊
🍍🍓🫐牛匠彩虹水果茶($68)
份量十分,有多款水果,完全夠兩個人飲,性價比高👍🏻
🧋芝士奶蓋四季春($38)
芝士奶蓋味唔算好濃,反而茶味較出🤪