2023-01-23 135 views
🧧🥰💕Happy CNY! 過年前同家人食團年飯,揀左食火鍋!😀😀地點方便、唔想食放題,呢間都好唔錯👍🐮牛肉都有幾款!!最愛牛坑腩片, 中間有彈口嘅筋肉,好夠嫩,因為非常新鮮,所以唔使煮太耐,食得安心🥰💕#極級霜降牛頸脊,肉嫩、脂肪都夠,單點$268,真心合理,唔係得八片嗰啲囉🤣🤣🤣🤣🍲先黎個湯底, menu都有成十款俾我地揀,我地揀左鴛鴦鍋!四川麻辣鴨血鍋同香荽皮蛋豆腐湯😆因為同行有人唔食鴨血,所以走咗鴨血🤓🤓個芫荽湯底好夠味,根本唔需要轉醬料,😜😜平時乜嘢都點豉油嘅家人,都話唔使再加味😎有味但唔係咸喎,唔錯👍🐄🐂手打牛丸又係非常鬆軟, 寫明「手打牛丸」, 好可靠,因為同行家人對牛丸有研究,彈口得黎 😎唔會實實😜總結: 回頭機會極高😎#火鍋 #團年飯 #圍爐 #牛 #手打牛丸 #牛坑腩 #霜降牛肉 #foofies #hkfoodies #hotpot #單點菜單 #小菜 #中式餐廳 #晚餐 #打邊爐 #深水埗美食 #foodsearch #explorehk

🐮牛肉都有幾款!!

總結: 回頭機會極高😎

2023-01-16
$350 (Dinner)
Celebration
Chinese New Year