2023-06-15 63 views
食肉獸朋友一直都好推介呢間肉浦團火鍋放題,今日終於有機會一試😆!餐廳好有港式裝修風格,又有霓虹燈同唔少港產片Q版插圖😆我地叫左M5M8和牛set 跟壽喜燒湯底 $368每位,包左total 10款牛肉同2款豬肉,可以食個夠😍性價比好高!牛肉推介一定要叫澳洲M5和牛牛肩胛、薄切封門柳,食落嫩口得來又香牛味,油花靚!真係世一好食🤤如果鍾意食有啲咬口嘅牛肉,推介安格斯牛頸脊同牛板腱,好重牛味而且又彈牙😋豬肉推介鹿兒島黑豚肉💕肉質好有彈性,食落一啲都唔覺肥膩👍🏻餐廳丸同菜嘅選擇都好多,而且仲有炸物區域,有薯角、薯條、咖喱角同雞塊,每樣嘢都熱辣辣好脆口,忍唔住係咁食😆🤤!整體來講餐廳好啱一啲食肉獸朋友食😆肉類選擇好多,性價比又高🥹一定會再encore

豬肉推介鹿兒島黑豚肉💕肉質好有彈性,食落一啲都唔覺肥膩👍🏻

2023-06-12
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$368 (Dinner)